BEAUTYSALON BIJ DUSTY IS OPEN

De Corona maatregelen

Bij Dusty is blij je te mogen berichten dat de salon vanaf  3 maart 2021 weer is geopend voor behandelingen.

De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan.

Dusty staat graag voor jou klaar!

 

Het protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen. Het is verplicht om in de salon een mondkap te dragen, indien het nodig is mag je het mondkap afdoen in de behandelkamer (bijvoorbeeld tijdens de gezichtsbehandeling ) Mocht je geen mondkap bij je hebben dan krijg je een mondkap van ons.

Plan je een afspraak bij ons in de salon ga je automatisch akkoord dat jouw contactgegevens gedeeld wordt met de GGD als wij worden gecontacteerd voor bron-en contactonderzoek.

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten.

Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en daarom willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen.

Wil je het gehele Protocol lezen en wil je weten welke maatregelen wij nemen tijdens de behandelingen zie dan ‘covid-19-hygieneprotocol-schoonheidsspecialisten

Heb je vragen? Stel deze gerust: 06-47171677 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.