Corona Lockdown

 

 

Zoals jullie wellicht hebben gehoord, zijn de maatregelen omtrent het Corona virus vanuit het Kabinet aangepast. hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt alle afspraken tot en met 19 januari 2021 te verplaatsen of te annuleren. Nieuwe afspraken na 19 januari 2021 kunnen alvast online worden ingepland in afwachting van de dan geldende Corona Maatregelen.

 

Wij zijn nog steeds online, per mail en telefonisch te bereiken voor vragen en advies over de huid en het bestellen van producten!

Zorg goed voor jezelf en anderen en hopelijk tot gauw! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Corona maatregelen

 

We zijn blij je te mogen berichten dat onze salon vanaf .........2021weer is geopend voor behandelingen.

De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de schoonheidsspecialist te gaan.
Wij staan graag voor jou klaar!

Ons protocol

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat.

Om de gezondheid en veiligheid van klanten en onze medewerkers te waarborgen, werken wij alleen op afspraak. We vragen je tevens om alleen naar de behandeling te komen. Het is verplicht om in de salon een mondkap te dragen, indien het nodig is mag je het mondkap afdoen in de behandelkamer (bijvoorbeeld tijdens de gezichtsbehandeling ) Mocht je geen mondkap bij je hebben dan krijg je een mondkap van ons.

Plan je een afspraak bij ons in de salon ga je automatisch akkoord dat jouw contactgegevens gedeeld wordt met de GGD als wij worden gecontacteerd voor bron-en contactonderzoek.

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten.

Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen onze salon en daarom willen we je vragen om de ‘Gezondheidscheck voor klanten’ te doorlopen.

Wil je het gehele Protocol lezen en wil je weten welke maatregelen wij nemen tijdens de behandelingen zie dan ‘covid-19-hygieneprotocol-schoonheidsspecialisten

Heb je vragen? Stel deze gerust: 06-47171677 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.