Skip to main content
schoonheidsalon amsterdam noord bij dusty

Over Dusty

Gepassioneerd en Gediplomeerd Huidprofessionel aangesloten bij de vakbond "de huidprofessionel' en de HUIDEXPERT CLUB,  gespecialiseerd in huidverbetering en regulaire gezichtsbehandelingen.

Schoonheid werkt van binnenuit naar buiten toe. Daarom is het werken met supplementen een absolute aanwinst!

Na mijn opleiding Schoonheidsspecialiste bij het Gerda Siemer College in Amsterdam heb ik de Steiner Training Academy doorlopen in Engeland. Daar heb ik mijn kennis verrijkt met Internationale Massage technieken zoals; sportmassage, drukpunten en ontspanningsmassage en óók heb ik alle In's en Out's van de schoonheidsverzorging nog meer eigen gemaakt .

In 2000 was het voor mij tijd om in het "diepe" te springen. Vanuit Engeland vloog ik naar Griekenland om voor Steiner Company op het Cruiseschip Renaissance1 te werken als Schoonheidsspecialiste en Massage therapeut. Het schip voer tussen Turkije en de Griekse eilanden. Na een half jaar kwam ik terecht op mijn 2e schip van Carnival Cruises "the Imagination" die voer tussen de Caribbean Islands, Mexico, Key West en Miami. Al met al is dit een waanzinnige ervaring geweest waarin ik héél hard heb moeten werken en gigantisch veel heb geleerd. Natuurlijk niet te vergeten: een "Ode" aan de vele feestjes en uitjes samen met mijn collega's.

Na mijn zee avontuur van ongeveer anderhalf jaar ben ik op het vaste land terecht gekomen en wel in Australië, daar heb ik een aantal maanden lekker uitgerust om daarna in Perth weer als schoonheidsspecialiste en massage therapeut te werken. Ook dit was weer een aangename verrijking van mijn passie.

In 2002 ben ik teruggekomen naar Amsterdam en heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Natuurlijk ben ik ook in Nederland altijd leergierig gebleven en heb ik mij mij verder verdiept in de wereld van Anti-aging en huidverbetering waarvan je de expertise kunt ervaren in mijn salon.

Ieder die een "weldaad voor huid, lichaam en geest" wil ervaren nodig ik uit om een afspraak te maken bij mij in de salon..

Met ontspannende groet,

Dusty