Skip to main content

Cosmetisch Arts Dr. Yamen Al haj taha in Amsterdam Noord

8 juni, 6 juli en 17 augustus

Daarna één keer per maand op de zaterdag

Cosmetisch Arts Dr. Yamen Al haj taha
in Amsterdam Noord

Bij Dusty Beautysalon,

8 juni, 6 juli en 17 augustus

Altijd één keer per maand op de zaterdag

Dr. Yamen, Cosmetisch Arts voor
Botox, Fillers, Profhilo en PRP

Maak kennis met Dr. Yamen Al haj taha , met wie Bij Dusty Beautysalon samen werkt!

BIG nummer: 89913505801  

U bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek.

Dr. Yamen, Cosmetisch Arts voor
Botox, Fillers, Profhilo en PRP

Dr. Yamen is gespecialiseerd in behandelingen met botox, fillers en algehele cosmetische huid verbeterende behandelingen. Zijn expertise is een vermoeid ogende blik, met name rondom de ogen, te veranderen in een frisse blik met zachtere lijntjes. Het resultaat een natuurlijke jongere uitstraling waarmee de cliënt(e) meer dan tevreden zal zijn.

Dr. Yamen heeft om arts te worden het medisch-assesment voor buitenlandse gediplomeerde artsen gevolgd via het ministerie van volksgezondheid. Hij heeft ervaring opgedaan in interne geneeskunde, huisarts geneeskunde en verzekeringsgeneeskunde. Sinds 3 jaar heeft hij zijn passie gevonden als cosmetisch arts met het uitvoeren van injectables behandelingen. Hij werkt als Cosmetisch Arts in meerdere klinieken zowel in Amsterdam als in Haarlem.

Zijn kracht is dat hij, naast uiteraard het beschikken over uitstekende technische vaardigheden, een goed oor heeft voor de wensen en verwachtingen van de cliënt en dit kan omzetten in een reëel behandelplan. Hij legt duidelijk en geduldig uit wat de behandeling inhoudt en bespreekt het te verwachten resultaat. Hij heeft een oog voor detail en uitstekende gevoel voor esthetiek, en behandelt met een zeer nauwkeurige hand. Zijn streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat.

botox fillers
Prijs behandeling
Botox behandeling met Alluzience
 • 1 zone
  € 129,-
 • 2 zones
  € 258,-
 • 3 zones
  € 350,-
 • 1/2 zones
  € 85,-
 • Oksels ( overmatig transpireren)
  € 500,-
Filler behandeling met Restylane
 • Lippen (1ml)
  € 350,-
 • Neus-lip plooi (1ml)
  € 350,-
 • Jukbeen (v.a.1ml)
  vanaf € 350,-
 • Kin (1ml)
  € 350,-
 • 1/2 ml (Restylane filler)
  € 195,-
Profhilo behandeling
 • Gezicht
  € 295,-
 • Handen
  € 295,-
 • Hals
  € 295,-
 • Decolloté
  € 295,-
 • PRP (Plasma Therapie per sessie)
  € 175,-
Veel gestelde vragen
Wat is Profhilo?

Profhilo is een anti-aging behandeling van hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen,  Profhilo wordt doormiddel van injecties op vooraf vastgestelde punten in de huid gebracht, met name in het gezicht en de hals. Profhilo is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht op veiligheid en effectiviteit.  Hyaluronzuur stimuleert de aanmaak van collageen en elastine wat zorgt voor stevigheid en elastischiteit, samen zorgen ze weer voor huidverstrakking.  

Hierdoor is het een ‘super skinbooster’ die lift, hydrateert en fijne lijntjes vermindert.


Juist op grotere gebieden, zoals een gezichtsbehandeling of hals, waar de huid de elasticiteit is verloren zorgt Profhilo behandeling ervoor dat de huid gelijkmatig verstrakt en verstevigd.

Wat is Hyaluronzuur?
Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en een groot waterbindend vermogen heeft. Hyaluronzuur trekt watermoleculen aan, wat ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Gestabiliseerd hyaluronzuur is een zachte, gelachtige substantie die water absorbeert en de huid van het behandelde gebied diep hydrateert, waardoor de huid op die plaats steviger, elastischer en gladder wordt. Aan de buitenkant wordt dit zichtbaar doordat de huid een mooie, gezonde gloed krijgt.
Wat is PRP

PRP (Platelet Rich Plasma, bloedplasma rijk aan bloedplaatjes) bestaat al een paar jaar in deze behandelvorm. De werkzaamheid zit in groeifactoren die van nature in het bloed aanwezig zijn en de groei van haar en huid helpen verbeteren of zelfs genezen.


Het resultaat van PRP-injecties  is in veel gevallen zeer goed.

Wie kan een PRP-behandeling ondergaan?

Alle gezonde mensen(behalve zwangere vrouwen) kunnen een PRP-behandeling ondergaan.


Hoeveel behandelingen u precies nodig heeft, hangt af van uw vertrekpunt. Uw wensen en verwachtingen worden tijdens het eerste consult besproken.

Er wordt geadviseerd om 3 tot 6 behandelingen te ondergaan  zodat het lichaam de positieve processen door PRP zelf kan activeren.


Omdat alle mensen verschillend zijn en anders leven, zijn ook de resultaten bij elke patiënt na een PRP-behandeling anders.

Hoe werkt het?

VERDOVING/ANESTHESIE:
Wij bieden onze patiënten verdoving(crème/injectie) aan die gebruikt kan worden voor de PRP-injecties.

CENTRIFUGE:
Na afname van het bloed worden de buisjes in een centrifuge geplaatst. Hierin draaien de buisjes bijna 10 minuten lang met een hoge snelheid, zodat het bloed zich scheidt in verschillende onderdelen: rode bloedcellen, witte bloedcellen en het gele plasma.

Injecteren van vloeistof :
Nadat alle groeifactoren zijn verzameld in kleine spuiten, zal de arts het plasma injecteren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van kleine spuiten en dunste naalden om het injectie-gaatje zo klein mogelijk te laten zijn. Iedereen kan de behandeling zonder problemen ondergaan en de meeste cliënten gaan na de behandeling weer door met hun dagelijkse werkzaamheden. Na de behandeling kan er roodheid, zwelling en pijn optreden. Dit duurt hooguit 48 uur.

PRP-behandeling voor en na een haartransplantatie

PRP-behandeling zorgt er namelijk voor dat de overlevingskans van de getransplanteerde haarzakjes nog groter wordt. En tegelijk zorgt het voor een snellere en betere genezing van uw hoofdhuid

Gezichtsbehandeling met PRP

Waarom een PRP-behandeling?
Een PRP-behandeling heeft verschillende voordelen:

 • Vermindert het volumeverlies

 • Het vermindert de rimpels

 • Het verbetert de huidtextuur, huidskleur of huidstructuur

 • Het verjongt het gezicht (nieuw en jonger weefsel)

 • Het vervaagt fijne lijntjes

 • Het vermindert de verslapping van de huid

 • Het laat geen littekens achter

Boek nu je behandeling