Cosmetisch Arts nu in Amsterdam Noord

Maandag 18 januari 

Maandag 15 februari

Maandag 15 maart

Maandag 12 april

Maandag 10 mei

Maandag 7 juni

cosmetisch arts amsterdam noord

Martine Nipshagen Cosmetisch Arts voor botox en fillers

Drs. Martine Nipshagen studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en slaagde in 2003 Cum Laude voor haar artsexamen. Daarna deed zij als praktiserend arts ruime ervaring op binnen de Plastische Chirurgie en Medische Microbiologie. Daarnaast heeft zij meerdere publicaties in internationale medische vakbladen op haar naam staan. Zij heeft een aantal jaren in het buitenland (Verenigde Staten) gewoond, hetgeen bijgedragen heeft aan haar mensenkennis, analytische blik en de nodige technische vaardigheden voor het uitvoeren van cosmetische ingrepen. Daarna heeft zij zich toegelegd op haar passie: Specialisatie in de cosmetische geneeskunde. Door het regelmatig volgen van workshops en het bezoeken van congressen volgt zij de laatste ontwikkelingen binnen de cosmetische geneeskunde.

Haar kracht is dat zij, naast uiteraard het beschikken over uitstekende technische vaardigheden, een goed oor heeft voor de wensen en verwachtingen van de cliënt en dit kan omzetten in een reëel behandelplan. Ze legt duidelijk en geduldig uit wat de behandeling inhoudt en bespreekt het te verwachten resultaat. Ze heeft een oog voor detail en uitstekende gevoel voor esthetiek, en behandelt met een zeer nauwkeurige hand. Haar streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat.

Dr. Martine Nipshagen is gespecialiseerd in behandelingen met botox, fillers en algehele huid verbeterende produkten. Haar expertise is een vermoeid ogende blik, met name rondom de ogen, te veranderen in een frisse blik met zachtere lijntjes middels de NO TRACE FACE techniek, met als resultaat een natuurlijke jongere uitstraling waarmee de cliënt(e) meer dan tevreden zal zijn.
botox filters amsterdam noord

Prijs behandeling


Botox behandeling met Azzalure
Voorhoofd

€120,-

Frons
€120,-
Kraaiepootjes

€170,-

Filler behandeling met Restylane
Lippen
€350,-
Neus-lip plooi
€350,-
Jukbeen

vanaf €350,-

Kin
€350,-
Skin booster behandeling met Profhilo
Gezichten

€350,-

Handen
€300,-
Hals
€300,-
Decolloté
€300,-