Skip to main content

Fractional Needling in Amsterdam Noord!

De kuurbehandeling dient ook om een intens verjongend effect te behalen, wat je daarna kunt vasthouden door 1 x per 4 of 5 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan.
Prijs behandeling

Losse behandeling inclusief serums en voedende crème € 91,50

Kuurbehandeling  vooor acne littekens of couperose is inclusief serums en voedende creme.  
2x per maand € 175,-minimaal 4 behandelingen max 8 keer
                              
Kuurbehandeling pigmenatie of anti-aging                            
iedere 4 weken tot het gewenste resultaat
minimaal 2 x tot  maximaal 8 keer.
€ 175,- per 2 x

Fractional needling is een nieuwe huiverbeteringstechniek met geweldig resultaat voor speciale huidaandoeningen zoals: acne littekens, grove poriën en pigment vlekken ook voor de donkere huid! Maar ook een geweldige opppepper met verjongend effect voor alle huid types. Het is een manuele techniek die gebruik maakt van puur natuurlijke materialen.

Bij een Fractional Needling behandeling worden gedecalviseerde algen die als  miljoenen "microscopisch kleine naaldjes voelen van natuurlijk spons materiaal" vermengd met een serum dat wordt afgestemd op het te behandelen huidbeeld. De sponsdeeltjes, spicules genaamd, zuigen zich vol met de werkstoffen, en worden vervolgens in het gelaat en/of de hals, en /of het decolleté of handen gewreven, en perforeren zowel de epidermis (opperhuid) als de dermis (lederhuid). Hier blijven de spicules 24 tot 36 uur onzichtbaar in de huid zitten en vallen daarna vanzelf uit. Gedurende deze tijd geven de spicules, over de gehele zone waar ze zijn ingewreven, de werkstoffen af aan de huid op alle dieptes waarin de spicules zich bevinden.

Fraction needling

Hoe ziet de behandeling van fraction needling eruit?

Doordat de spicules 24 tot 36 uur in de huid blijven zitten, geven ze al die tijd een signaal aan de huid af. Zo brengt Fractional Needling een zeer sterke aanzet tot collageenvermeerdering en regenerering van de huid. Gedurende die tijd geven de spicules hun werkstoffen af, daardoor is het transdermale, mesotherapeutisch aspect van Fractional Needling zeer hoog. We kunnen van een time release van de meso-vloeistoffen spreken. Net als bij mesotherapie, komen de stoffen in de dermis (opperhuid) terecht, maar ook in de epidermis (lederhuid).

Wij maken gebruik van speciale diepwerkende serums afhankelijk van de aandoening om zo het beste resultaat te behalen. Belangrijk om te weten: De spicules blijven 24 tot 36 uur in de huid zitten en geven daar een reparatiesignaal en werkstoffen af. 15 minuten na de behandeling gaat de huid een beetje prikken en tintelen. Dat is volledig normaal en is gewoon een teken dat je huid reageert en aan het werk is. Wanneer je de huid na de behandeling aanraakt voel je lichte prikjes. Hoe minder je aan je huid komt hoe beter.Het is aan te raden 24 uur geen make-up te gebruiken. Het verwijderen van make-up verwijdert nl. behoorlijk wat spicules en dat is natuurlijk niet wenselijk . Wanneer je wilt reinigen doe dit dan het liefst deppend met water of een lotion. En u mag dan 2 dagen niet in de volle zon met uw gezicht.

Wanneer ben ik verlost en kan ik gaan genieten?


Na 36 uur ben je waarschijnlijk heel blij om van de spicules te zijn verlost". Beslist niet omdat het pijn doet, maar u voelt wel continu een aanwezigheid. De spicules vallen vanzelf uit, je hoeft niet bang te zijn dat er spicules in de huid achter blijven, de huid werkt alles eruit. Je kunt Fractional needling als losse behandeling ondergaan als oppepper of in kuurverband om je aandoening aanzienlijk te verbeteren of om er helemaal verlost van te zijn dat hangt af van het nodige aantal behandelingen.