Skip to main content

Diverse Anti- aging behandeling in Amsterdam Noord!

De Anti-aging behandelingen manueel zijn 'boost' oftewel "oppep' behandelingen voor het gezicht (meegenomen worden ook de nek en het decolleté). De keuze bestaat uit verschillende behandelingen afhankelijk van de conditie van de huid.

Anti-ageing behandelingen vanaf € 99,95
4 serum massage intensieve hydratatie behandeling
80 minuten voor € 114,-
"manueel gevoed met intensief herstellende producten"

Deep Restore

Geschikt voor de Rijpere Huid en Beschadigde huid

Tarief: 80 min voor € 99,95

Deze behandeling heeft tot doel de huid te herstellen door diverse storingen te normaliseren. Storingen zoals huidveroudering die worden gekarakteriseerd door het dunner worden van de huid, het ontstaan van rimpels, hyper pigmentatie, verlies van elasticiteit, de achteruitgang van de stevigheid en het verlies van vocht. Deep Restore producten herstellen de volwassen huid en zijn gebaseerd op een unieke combinatie van actieve mineralen, Hydroxyzuren, Vitamine C, Co-enzym Q10, bio-mimetic peptide arbutin enz., die bovengenoemde stoornissen verminderen.

Matrix anti aging

Geschikt voor de Rijpere Huid

Tarief: 80 min voor € 99,95

Deze behandeling heeft tot doel het weefsel herstel te bevorderen doordat de Matrix producten speciale ingrediënten (MMP remmers) bevatten die het degeneratieproces van de huid remmen en die werken op het netwerk van Elastine en Collageen vezels (de matrix).
Matrix dr kadir anti aging amsterdam noord

Apple Lift Anti- aging

Geschikt voor de Rijpere Huid en Vochtarme huid

Tarief: 80 min voor € 99,95

Apple Lift heeft als doel huidveroudering tegen te gaan en het weefsel te herstellen. De behandeling is op basis van een stamcel cultuur van een speciaal soort appels (Uttwiler Spätlaut of Malus Domestica). Het unieke en karakteristieke van deze appels is het vermogen tot opslag.

Het Zwitserse bedrijf dat dit ingrediënt ontwikkelt (PhytoCellTecTM) heeft op de jaarlijkse tentoonstelling van cosmetische onbewerkte materialen (in Amsterdam, april 2008), de eerste prijs voor innovatie gewonnen.

Stamcellen zijn ongedifferentieerde cellen, die door de ontelbare cyclussen van de celdeling kunnen gaan en in een ander cel type kunnen differentiëren. Stamcellen zijn betrokken bij het herstellen van het weefsel. PhytoCellTecTM beïnvloedt de huidveroudering die in de huid, vooral in de fibroblasten en daarmee in het weefselpatroon, plaatsvindt. Klinische studies hebben aangetoond dat een crème met 2% PhytoCellTecTM, na 28 dagen gebruik, een verbazingwekkend effect heeft op de rimpeldiepte. Om de activiteit van de producten nog meer kracht te geven zijn er nog meer actieve bestanddelen toegevoegd, zoals DPHP, afgeleid van het natuurlijke aminozuur, dat een rimpelreducerend effect heeft en Vitamine C en E.

New Collagen Anti- Aging

Geschikt voor de Rijpere huid en Couperose huid

Tarief: 80 min voor € 99,95

De New Collagen Anti-aging met bio-mimetic peptides; deze behandeling heeft als doel de structuur van de huid te herstellen, de huid dikker te maken en rimpels te minimliseren. Het bevat kleine proteïnen die verschillende aminozuren bevatten (bio-mimetic peptides) die de penetratie in de huid verhogen.

Bio-mimetic peptides zijn kleine proteïnen die verschillende aminozuren bevatten, die normaal gesproken gekoppeld zijn aan een zgn. “transport molecuul”, om de penetratie in de huid en de biologische beschikbaarheid (het deel van een toegediende stof dat onveranderd het weefsel bereikt) te verhogen. Deze ingrediënten worden tegenwoordig gebruikt als actieve ingrediënten in cosmetische producten met als doel vooruitgang te boeken op het gebied van biotechnologie.
Als deze peptiden het weefsel bereiken, nemen zij deel aan de celcommunicatie en kunnen zij specifieke biochemische signalen voor processen zoals de productie van collageen en weefselherstel afgeven. De bio-mimetic peptiden die in de New Collagen Serie worden gebruikt, zijn:

MatrixylTM of microcollageen® (Palmitoyl pentapeptide-3); geeft de synthese van de verschillende componenten van de onderhuid, zoals collageen type I en type IV en het grondsubstantie component (glycosamineglycan) een oppepper.

Weefselkweken, huidbiopsies en klinische testen hebben aangetoond dat deze peptide de structuur van de huid herstelt, de dikte van de huid verhoogt en rimpels minimaliseert.

DermaxylTM (Palmitoyl Oligopeptide) klinische testen hebben een aanzienlijke verbetering in rimpeldiepte, volume en dichtheid aangetoond.

Deze peptiden, samen met andere actieve ingrediënten, maken deze serie producten een eerste klas en moderne anti-aging serie.

DEZE BEHANDELING IS OOK ZEER GESCHIKT VOOR DE (dunne) COUPEROSE HUID (rode adertjes)

New collagen dr kadir anti aging amsterdam noord