Skip to main content
Klassieke Gezichtsbehandeling in Amsterdam Noord

Klassieke Gezichtsbehandeling in Amsterdam Noord

Geschikt voor Alle Huidtypes

Geschikt voor Alle Huidtypes
Tarief: 55 Minuten voor € 67,50

Ontspannende gezichtsbehandeling met een heerlijk aan uw huid aangepast masker. Reiniging – peeling – (stoom) vapazone – reinigen poriën – masker - dag- of nachtverzorging en oogcrème.

Gezichtsbehandeling in Amsterdam Noord

Klassiek Extra Gezichtsbehandeling in Amsterdam Noord

Geschikt voor Alle Huidtypes

Tarief: 70 Minuten voor € 79,95

Ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling met een zalige massage van het gezicht, decolleté, nek en schouders.

Reiniging – peeling – (stoom) vapazone – reinigen poriën – massage- masker dag- of nachtverzorging en oogcrèmè.

Intensieve Gezichtsbehandeling Amsterdam Noord

Intensieve Gezichtsbehandeling in Amsterdam Noord

Alle Huidtypes en de Gevoelige Huid

Tarief: 80 Minuten voor € 89,95

Ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling met een zalige massage van het gezicht, decolleté, nek en schouders inclusief een intensief voedende ampul aangepast aan uw huid en een heerlijk oogmasker.

Reiniging –  peeling – (stoom) vapazone – reinigen poriën – massage- ampul- masker - oog serum/masker- dag- of nachtverzorging en oogcrème.

Purifying Clean in Amsterdam Noord

Purifying Clean in Amsterdam Noord

Voor de Onzuivere en Vette Huid

Tarief: 70 min voor € 79,95

Een totale diepte reiniging voor de vette huid waarbij de huid helemaal schoon wordt gemaakt van alle onzuiverheden maar waarbij geen acne aanwezig is. Ook uitermate geschikt voor de jeugd.

Reiniging – peeling – verwekende huid gel +(stoom) vapazone – reinigen poriën - masker - dag- of nachtverzorging en oogcrème.

Acne Repair behandeling in
Amsterdam Noord

Voor de Acne huid

Tarief: 80 min voor € 89,95

Dieptereiniging speciaal gericht op de acne huid met een aangepaste repair enzymatische peeling, repair ampul/serum en een talg regulerend, ontstekingsremmend masker.

Reiniging – enzymatische peeling – verwekende huid gel +(stoom) vapazone – reinigen poriën – ampul- masker - dag- of nachtverzorging.

Enzymatische peeling in Amsterdam Noord

Enzymatische peeling in Amsterdam Noord

Deze behandeling wordt meestal toegepast tijdens één van de andere gezichtsbehandelingen, zodat de huid alle verzorgende producten nog beter kan opnemen en ontdoet van alle dode huidcellen. En zo dus als het ware haar oude huidjasje uitdoet en er daarna optimaal egaal en gezond uitziet! De Hydroxy + C peel = € 17,50 extra 


Gezichtsbehandelingen in Amsterdam Noord

Dr. Kadir

Bij Dusty wordt gewerkt met Dr. Kadir Laboratoria deze huidverzorgingproducten hebben de status van kunst. Geavanceerde, innovatieve producten gebaseerd op meer dan 50 jaar ervaring. Het bedrijf, opgericht in 1990, is ontstaan uit een familiebedrijf - dat al sinds de jaren zestig - hoogwaardige adviezen aan de Cosmetische Industrie geeft en is een betrouwbare leverancier van onbewerkte materialen van een superieure kwaliteit!

Bij de ontwikkeling van producten houdt Dr. Kadir Laboratoria in hoge mate rekening met de behoeften en kwaliteitsstandaard van schoonheidsspecialisten. De Laboratoria zijn ISO 9000/2000 gecertificeerd, alle producten zijn geregistreerd en hebben een licentie bij de Gezondheid Instanties. In oktober 2007, ontvingen zij de Ecocert Certificatie voor The Exclusive Organic Care ( een lijn van Organische Producten).

De structuur van het bedrijf stelt hen in staat om zeer flexibel te zijn en snel te reageren op de behoeften van de markt, maar ook om, in vergelijking tot andere organisaties, op veel kortere termijn nieuwe producten te ontwikkelen. Ze zijn zich zeer bewust van het milieu en ethische kwesties, geloven sterk in het maken van Ecologische overwegingen en geen van de producten is getest op dieren!

Het bedrijf is eigendom van en wordt geleid door Dr. Ron Kadir. In 1987 ontving hij van de Universiteit van Tel Aviv de hoogste academische graad voor zijn onderzoek op het gebied van permeatie (=binnendringen van stoffen in de cellen).

Dr.Kadir heeft deelgenomen aan onderzoeksprojecten van de Universiteit van Leiden en Bradford, in samenwerking met de Farmaceutische Industrie, op het gebied van transdermale toediening van medicamenten, ( het toedienen van medicijnen via de huid) en heeft daarover talloze wetenschappelijke artikelen gepubliceerd.