Skip to main content

3-D Skin Fitness Massage in Amsterdam Noord

Gun uzelf uw eigen Transformatie met Transformage®


Boek nu een Transformage® kuur en verbeter zichtbaar uw huid!

Tarief: 55 min. € 91,50

Wat is Transformage® 3-D SKINFITNESS?

Transformage® is een multi-dimensionale massage methode welke op 4 verschillende vlakken werkt:

 1. De Lymfebanen
 2. Het interstitiële vocht
 3. Het bindweefsel en de aanhechtingen
 4. De onderliggende musculatuur van de huid

Dit doet Transformage® door 3 verschillende massage technieken te combineren in
1 massage:

 1. Manuele Lymfedrainage ad modum Vodder (lymfebanen en interstitiëel vocht)
 2. Deep tissue pressuur (musculatuur en aanhechtingen)
 3. Cupping (bindweefsel, aanhechtigen, musculatuur)

Wat is 3-D skin fitness?

Transformage® is pure fitness voor de huid, het zorgt voor:

 • Het opbreken van verkalkingen van afvalstoffen aan de celwanden en de afvoer van deze toxinen zodat er weer een normale osmose kan plaatsvinden.
 • Een optimale doorbloeding welke voldoende bouwstoffen en zuurstof bij de cellen en spieren kan brengen voor een optimaal cellulair energieniveau en maximale herstelcapaciteit.
 • Verwijdering van oud, beschadigd bindweefsel zodat het plaats kan maken voor nieuw geproduceerd, stevig collageen en elastine.
 • Vervanging van oude, verslapte aanhechtingen voor nieuwe strakke verbindingen van de huid aan de onderliggende spierweefsel.
 • Een betere spiertonus van de musculatuur onder de huid.
 • Een toegenomen hydratatie van de huid tezamen met de extra collageenproductie zorgt voor meer volume in de huid.
Balans, onze énige kans op regeneratie en verjonging!
Transformage®, een nauwgezet samenspel van het machtige Vodder manuele lymfedrainage systeem, de medicinale kracht van cupping en het precisiewerk van deep tissue pressuur brengt zowel de ontvanger als de uitvoerder van Transformage® in een parasympathische staat van balans, de énige toestand waarin het lichaam kan regenereren.
Maatwerk
Transformage® is maatwerk, de verschillende massagetechnieken, de ritmes, en gebruik van kracht in een Transformage® behandeling zijn aangepast aan de behoeftes van uw huid en worden ofwel alleenstaand ingezet of in combinatie met andere behandeltechnieken voor de huid.
Hoe vaak?
Om uw huid vanuit een achterstandspositie naar een nieuw fitness niveau te krijgen, heeft u meerdere behandelingen nodig in kuurverband. De duur van een Transformage® kuur is afhankelijk van uw achterstand en doelstellingen, maar ook van de mate waarin u de behandelingen ondersteunt. Een kuur beslaat minimaal 6 tot maximaal 12- 15 behandelingen. Tijdens de kuur slikt u gespecialiseerde nutricosmetics die nodig zijn om uw huid in staat te stellen om nieuw bindweefsel aan te kunnen maken. Doelgerichte smeerbare concentraten zorgen voor een betere vochtvasthoudendheid van de huid en voor elastine herplaatsing. Uw Transformage® specilaiste (Dusty) adviseert u welke achterstand bij u het meest prominent is en past daarop haar behandeling aan en adviseert u in welke ondersteuning uw huid nodig heeft om het beste resutaat te kunnen laten zien.
Resultaat
Het resultaat van Transformage® behandelingen is een letterlijk getransformeerde huid op een herboren bezitter. U voelt zich geweldig, uw huid voelt zijdezacht aan, is duidelijk steviger, beter gehydrateerd, heeft daarnaast een hechtere dichtheid gekregen, een gezondere , jeugdigere teint, en een hervonden elasticiteit.
Houdbaarheid
De resultaten van een Transformage® kuur zijn duurzaam, dat wil zeggen dat u jarenlang plezier van het resultaat kunt hebben, mits u de fitheid van uw huid onderhoudt met periodieke Transformage® sessies die u eventueel in uw schoonheidsbehandeling kunt laten verwerken. Zoals een fit lichaam onderhoud nodig heeft, heeft uw huid dat ook, echter, niet met dezelfde regelmaat als uw lichaam.