Skip to main content

DERMA PEN Micro Needling behandeling in Amsterdam Noord!

mcure behandeling amsterdam noord

DE IDEALE RIMPEL BEHANDELING tevens erg goed voor het verminderen van pigment vlekken, littekens en niet te vergeten de wallen onder de ogen die aanzienlijk verminderen!

Prijs behandeling

Het gehele gezicht: €130,50 

Gezicht en hals € 181,-

Gezicht, hals en décollete € 232,50

Décollete: € 82,50 

Hals: € 60,-

De behandeling kan plaatselijk worden ingezet bijvoorbeeld voor de bovenlip rimpels ("de rimpelrok") of voor de gelaats en wangen plooien. Fantastisch werkt deze behandeling ook voor de opgezwollen wallen onder de ogen. De behandeling mag 1x per 4 weken plaats vinden zodat het bindweefsel zich kan herstellen. Ook is het van belang dat de klant tijdens en liefst al voor het begin van deze kuur al genoeg Vitamine C inneemt zodat de cel fabriekjes (mitochondriën) genoeg voeding hebben om krachtig het herstel te kunnen aansturen en activeren. Na ongeveer 4 behandelingen is er duidelijk resultaat zichtbaar!

De Derma pen is een fantastisch automatisch micro-needle systeem. Micro-needling is een techniek waarbij zeer dunne naaldjes de huid penetreren en gecontroleerd "verwonden", waardoor het herstellend vermogen van de huid geprikkeld wordt. Ik zet de MCure in om de hardnekkige rimpels, die ontstaan zijn door verkleving van de huid, te behandelen. Hiermee "needle" ik de verkleving los, waardoor de "verwonde" huid zich gaat herstellen en de rimpel vervaagt en afhankelijk van de diepte kan verdwijnen.

Hoe werkt Derma Pen Micro Needling ?


De Derma pen bevat een schijfje van 1 cm² waarop zich 9 microscopisch kleine naaldjes bevinden (2,26µ) die m.b.v. een geleider 0,5 - 1,0 - 1,5 of 2,0 mm de huid ingaan. Voorafgaand aan de behandeling wordt hyaluronzuur aangebracht dat tijdens het needlen de huid in wordt gebracht. Hyaluronzuur heeft het vermogen veel vocht aan zich te binden, waardoor de huid ook voller wordt.