Skip to main content

Ultrasound behandeling in Amsterdam Noord!

Ultrasound behandeling Amsterdam noord
Geen enkele andere apparaatbehandelingsmethode laat een zo gelijkmatig indringen van werkstoffen in de huid toe als insluizing via ultrasound (geluidsgolven).

Met deze pijnloze methode (u voelt er niets van) kunnen zonder enige huidirritatie werkstoffen dieper in de huid gebracht worden, die tot een opzienbarend resultaat leiden met als resultaat: bestrijding van rimpelvorming en cellulite door versteviging van de huid.
Losse ultrasound behandeling is € 91,50 inclusief reiniging, diepte reiniging, vliesmasker en dagverzorging

Als extra behandeling in een gezichtsbehandeling of na de microdermabrasie is de Ultrasound ook mogelijk
voor 10 min extra € 30,00 inclusief vliesmasker!

Ultrasound ofterwel het insluizen van een ampul/serum met actieve werkstoffen of het insluizen van een hydrovliesmaker aangepast aan uw huidconditie kan bij iedere gezichtsbehandeling als extra boost worden toegepast.

Na de Diamond Microdermabrasie behandeling is deze behandeling een pré

Hoe werkt het?

Werking Ultrasound geluidsgolven:

De micro-massage methode wekt door middel van ultrageluid frequentie een hitte energie op in het lichaam waardoor de huid wordt gestimuleerd, de stofwisseling sneller werkt, de doorstroming van het bloed en lymfevocht verbeterd wordt, de dieper liggende cellen worden geactiveerd, collageen aanmaak gestimuleerd en het afweersysteem wordt verbeterd door de atieve stofwisseling. Door de warmte functie ontspannen de zenuwspieren zich waardoor de intensief voedende serums en/of maskers beter door de huid worden opgenomen tegelijkertijd geeft dit een liftend effect