Skip to main content

Elastin Infusion Therapie in Amsterdam Noord!

Volumeverlies, verslapping, dunne huid en rimpeltjes? De Elastin Infusion Therapy, is een geweldige pijnloze techniek om de huid te verstevigen, de huid haar veerkracht terug te geven en haar voller en jonger te maken. Al zichtbaar in slechts één enkele behandeling!

De medische wetenschap heeft ontdekt dat ons lichaam al stopt met het maken van elastine vanaf ons 12e jaar. Daarna wordt het ook nooit meer aangemaakt terwijl het elastine verlies in de huid wel met het jaar groter wordt. Iedereen boven de 25, dus ook de mensen die nog geen ernstige huidverslapping vertonen, hebben elastine verlies. Het is slechts een kwestie van tijd voordat dit bij een ieder zichtbaar wordt.
DermaLastyl producten en de bijbehorende Elastine Infusion Therapie zijn ontworpen om de huid opnieuw de natuurlijke structuur, stevigheid en elasticiteit terug te geven.
Prijs behandeling

€ 91,50 full face 

€ 55,- hals 

full face en hals € 130,-

Zeer goed te combineren met
vooraf Carboxy Therapy 

of  vooraf de Bio Skin lightening behandelingen:


Collageen Booster

       of 

Photon Laser

Elastin infusion therapie amsterdam noord
Elastin infusion voor na

Waarom Elastin Infusion Therapie?


In jeugdige huid, zijn componenten, zoals elastine, collageen en moisturizers rijkelijk aanwezig. Deze essentiële huid elementen gaan verloren als we ouder worden. Dit komt doordat de huid schade oploopt door blootstelling aan zonlicht en het vermogen mist om oxidatie door vrije radicalen te synthetiseren.