Skip to main content
carboxy therapie amsterdam noord

Carboxy Therapie in Amsterdam Noord!

Carboxy Therapy, de nieuwste O2 behandeling!

Per behandeling :

€ 91,50 gezicht inclusief ogen

€ 55,- hals

€ 45,- ogen

€ 135,- full face (inclusief ogen)  en hals

carboxy therapie amsterdam noord
De Zuurstof behandeling

Waarom Carboxy?

Op het moment dat er schade is, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstel werkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Geen zuurstof betekent geen energie voor de cel. Met het Carboxy masker geef je ze zoveel mogelijk energie, zodat de cellen weer naar behoren kunnen functioneren. Carboxytherapie verbetert de doorbloeding van de huid, rimpels vervagen doordat de collageenproductie wordt verhoogd, de elasticiteit van de huid verbetert, pigment vlekken verminderen of verdwijnen en littekenweefsel vervaagd.

Met Carboxytherapy bedoelen we een gezondheidstherapie waarbij in kuurvorm via de huid koolstofdioxidegas wordt toegediend. Dit vindt zijn oorsprong in de koninklijke kuuroorden van Frankrijk, waar patienten die leden aan een slechte doorbloeding zich baadden in koolstofdioxiderijke wateren om hun wondgenezing te bespoedigen.

We zetten Carboxy Therapie in om onze cellen van genoeg energie te kunnen voorzien zodat ze meer productie kunnen leveren, of liever gezegd: om ze naar behoren te kunnen laten functioneren.

Hoe minder onze cellen over energie kunnen beschikken, hoe minder goed ze kunnen functioneren. Beïnvloeding van zuurstoftoevoer naar onze cellen d.m.v. Carboxy Therapie is een van de manieren om het ATP gehalte in de cellen omhoog te brengen. (ATP is energie voor de cellen).

Wanneer zetten we Carboxy Therapie in?


Huidveroudering, huidverslapping, rimpels, beginnende couperose, pigmentvlekken, acne, donkere kringen onder de ogen, vetzakjes onder de ogen. striae. En bij een contra-indicatie voor de Lasermed. CO2 gas is behulpzaam in de wederopbouw van nieuw, gezond weefsel, het bevordert immers de doorbloeding en geeft de fibroblasten de mogelijkheid om voldoende energie te genereren om nieuw collageen aan te maken.