Skip to main content

Enzymatische Peeling in Amsterdam Noord!

Extra weldaad voor het gezicht, de nek en het decolleté! Enzymatische peeling 

Deze behandeling wordt meestal toegepast tijdens één van de andere gezichtsbehandelingen, zodat de huid alle verzorgende producten nog beter kan opnemen en ontdoet van alle dode huidcellen. En zo dus als het ware haar oude huidjasje uitdoet en er daarna optimaal egaal en gezond uitziet!

De peeling bevat 15% Alpha-Hydroxy zuur en vitmine C en mag alleen door Professionele Schoonheidsspecialistes gebruikt worden!

Prijs behandeling Enzymatische peeling: Tarief: € 17,50 per peeling.
Ampul/Serum
 € 10,00 per ampul of serum voor het hele gezicht inclusief nek en decolleté. 
Pot A
Bevat het enzym samen met vitamine C in poeder vorm. Op deze manier blijft het enzym vers en actief.

De combinatie A + C is de middel sterke vorm van deze enzymatische peeling


Bevat een oplossing van Alpha-Hydroxy zuur (10%) in een gel vorm met een pH-waarde van 3,5. Op deze waarde is het zuur het actiefst. De gel bevat ook 10% ureum (organische verbinding) om het keratolytische effect (oplossen van de bovenste huidlaag) te verhogen. Fles B bevat ook een hoge concentratie Aloë Vera en Calendula extract voor de kalmerende werking.

De combinatie A + C is de middel sterke vorm van deze enzymatische peeling


Is een gel dat geen Alpha-Hydroxy zuur bevat maar panthenol vawege haar kalmerende en hydraterende werking. De gel is bedoeld om de enzymatische peeling met vitamine C te bereiden (A + C combinatie) voor de wat gevoeligere huid types.

De combinatie A + D is de sterkste vorm van deze enzymatische peeling


Bevat een oplossing van Alpha-Hydroxy zuur (15%) in een gel vorm met een pH-waarde van 3,5. Op deze waarde is het zuur het actiefst. De gel bevat ook 10% urea (organische verbinding) om het keratolytische effect (oplossen van de bovenste huidlaag) te verhogen. Fles D bevat ook een hoge concentratie Aloë Vera en Calendula extract voor de kalmerende werking.

Het aantal behandelingen


Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de individuele huidconditie en van het gewenste resultaat.

Voor een optimaal resultaat of bij een probleemhuid wordt een kuur van 4-6 behandelingen aanbevolen met een frequentie van eens per week of 1x per 10 dagen.